GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν σε MIT: Κάνετε το καθήκον σας στη Λιβύη - Αγνοείστε τα σύνορα

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του κατά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της MIT στην Άγκυρα, ζή...

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του κατά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της MIT στην Άγκυρα, ζήτησε από την τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών να διεξάγει επιχειρήσεις στο εξωτερικό χωρίς να λογαριάζει σύνορα.

«Πιστεύω ότι θα συνεχίσετε να προστατεύετε τα συμφέροντα της χωράς μας, χωρίς να σας εμποδίζουν σύνορα αποστάσεις και εμπόδια», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι μυστικές υπηρεσίες μας κάνουν αυτό που πρέπει στη Λιβύη…», επισήμανε.

«Οι περιφερειακές συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο κατά της χώρας μας και ο ανταγωνισμός δυνάμεων που συνεχίζεται για εμάς έχουν ζωτική σημασία», υπογράμμισε.

«Δεν μπορούμε να παραμείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν υπάρχει ο ανταγωνισμός τοπικών και διεθνών δυνάμεων στην περιοχή μας και αλλάζει και μπερδεύεται η εικόνα της περιοχής μας», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση