GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks: H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ποζάρει γυμνή - ΦΩΤΟ

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια από τις νέες παίκτριες του My Style Rocks και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Ευρυδίκη ξέρει να...

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια από τις νέες παίκτριες του My Style Rocks και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Ευρυδίκη ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και το αποδεικνύει η φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν όταν είχε ποζάρει για το Playboy. Εξάλλου, η "καυτή" διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, ήταν πρώτη φιναλίστ των Playmate 2006.

Λίγα λόγια για την Ευριδίκη

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει. Μία δεκαετία αργότερα, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς στα 28 της διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο.

Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό δηλώνει πως το ταξίδι της στο «My Style Rocks» θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση