GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νέες παίκτριες υποδέχθηκαν χθες στο «My Style Rocks». Συγκεκριμένα, μετά τις αποχωρήσεις της Λένας Χαριζόπουλος και της Βασιλικής...

Δύο νέες παίκτριες υποδέχθηκαν χθες στο «My Style Rocks». Συγκεκριμένα, μετά τις αποχωρήσεις της Λένας Χαριζόπουλος και της Βασιλικής Σουλάνη, η Άντζυ Ανδριτσοπούλου και η Ζάννα Σίριακ μπήκαν στο παιχνίδι προκειμένου να αναδείξουν τις στιλιστικές τους ικανότητες.

Η 43χρονη Άντζυ Ανδριτσόπουλου μένει στην Αθήνα και είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Στο ριάλιτι μόδας ήρθε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τη δουλεία της ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και όχι μόνο ως μοντέλο. Λατρεύει την μόδα και θεωρεί τον εαυτό της καλλιτεχνικό πνεύμα.

H 27χρονη Ζάννα Σίριακ κατάγεται από τη Μολδαβία. Η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Η Janna έμενε με τους παππούδες της πίσω στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών. Θέλει μέσω του «My Style Rocks» να παρουσιάσει μια φυσική γυναικεία εικόνα, καθώς θεωρεί ότι παντού επικρατεί το “στημένο”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση