GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NBA: Καβγάς στο Twitter μεταξύ Πέρκινς και Ντουράντ - ΒΙΝΤΕΟ

Η επιστροφή του Ράσελ Ουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα Σίτι, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα στο γήπεδο Chesapeake Energy Arena, αλλά σίγουρα ...

Η επιστροφή του Ράσελ Ουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα Σίτι, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα στο γήπεδο Chesapeake Energy Arena, αλλά σίγουρα δεν έγινε το ίδιο και το twitter.

Ο αναλυτής του ESPN, Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος παλιότερα έπαιζε στην Oklahoma City δίπλα στον Ουέστμπρουν και τον Κέβιν Ντουράντ την περίοδο 2010-2014, έκανε ένα tweet στο οποί έγραφε ότι "ο καλύτερος παίκτης που έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της Oklahoma City είναι ο Ουέστμπρουκ" και μάλιστα τον αποκάλεσε "Mr. Thunder."

Ο επίσης αθλητικός αναλυτής Marc D'Amico έγραψε ότι ο Ντουράντ κρατάει αυτόν τον τίτλο και η κατάσταση από εκεί και πέρα ξέφυγε με τον ίδιο τον Ντουράντ να απαντάει στον πρώην συμπαίκτη του.

"Ο βασικός μας σέντερ μέτρησε το εντυπωσιακό "2 πόντοι και 3 ριμπάουντ" σε αυτή την σειρά. Έπαιξες πολύ σκληρά πρωταθλητή Lol" ανταπάντησε ο Ντουράντ.

"Αγόρι μου, σταμάτα, έκανες την πιο αδύναμη μεταγραφή στην στην ιστορία του ΝΒΑ. Ήσουν σε μια ομάδα που προηγείτο 3-1στους τελικούς της Δύσης και την επόμενη σεζόν πήγες σε αυτούς; Μιλάμε για καρδιά πρωταθλητή" έγραψε ο Πέρκινς.

"Αδύναμος είσαι όταν παίζεις βασικός σέντερ, παίζεις πολύ χρόνο και δεν έχεις παραγωγή. Θα έπρεπε να δουλέψεις στο παιχνίδι σου όσο κι εγώ" συνέχισε τον διαδικτυακό καβγά ο Ντουράντ με τον Πέρκινς να του απαντά "Ωραία. Εσύ δούλεψες σκληρά, αλλά και πάλι έπρεπε να πας σε μια ομάδα που είχε ρεκόρ 73-9. Για να λέμε την αλήθεια, δεν νιώθεις καν πραγματικός πρωταθλητής και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τα βράδια γνωρίζοντας πως πήρε το δρόμο της εξόδου σαν δειλός".

Πηγή: bleacherreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση