GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Nova στον Βόλο: Βρείτε αλλού τηλεοπτική στέγη

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα του Βόλου με τη NOVA, καθώς μετά και την πρόσφατη τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου περί επιλεκτι...

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα του Βόλου με τη NOVA, καθώς μετά και την πρόσφατη τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου περί επιλεκτικής μη καταβολής των χρημάτων στην ομάδα της Μαγνησίας το συνδρομητικό κανάλι έκανε γνωστό πως επέβαλε τις προβλεπόμενες ρήτρες στην θεσσαλική ομάδα με αφορμή τα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης και εκπρόσωπός της, ενώ ταυτόχρονα την καλεί να βρει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη!

Αναλυτικά η τοποθέτηση της NOVA:

"Η Nova δεν άφησε αναπάντητες τις τελευταίες δηλώσεις του μεταφραστή και «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» και επέβαλε τις προβλεπόμενες, από την μεταξύ τους σύμβαση, ρήτρες.

Παρά το γεγονός ότι ο «εκπρόσωπός της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2019 διαπραγματεύτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ την σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Nova ώστε να μην παραμείνει η ΠΑΕ τηλεοπτικά «άστεγη», στη συνέχεια με συνεχόμενες δηλώσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρεται συνεχώς εναντίον της, με εντελώς δυσμενείς και προφανώς δυσφημιστικές αναφορές.

Παράλληλα, καθώς οι συνεχιζόμενες προσβλητικές και μειωτικές για την εταιρεία δηλώσεις του «εκπροσώπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος» καθιστούν επιζήμια την συνέχιση της συνεργασίας τους, η Nova καλεί την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, όπως εξάλλου έχει προ πολλού «απειλήσει» ότι θα κάνει ο «εκπρόσωπός» της".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση