GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oλυμπιακός: Στην αποστολή ο Φορτούνης για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού ματς προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο Κώστας Φ...

Επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού ματς προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στα γήπεδα! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ιατρικά έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση αφού πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την σημερινή ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα. Όπως μάλιστα είχε προαναγγείλει ο Πορτογάλος τεχνικός, θα δώσει και χρόνο συμμετοχής στον ηγέτη των Πειραιωτών.

Πέρα από τον Φορτούνη, στην αποστολή μπήκε και ο Γκιγιέρμε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που δεν είχε παίξει ούτε κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του και πάλι αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες, όπως είχε κάνει και στο ματς της Μεσσηνίας την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι 21 της αποστολής είναι : Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση