GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατασκευή της ιστορίας του ψεύδους... το "Άουσβιτς απελευθερώνεται από τους συμμάχους"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έως τον Bernie Sanders, υπήρξε μια συζήτηση σε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έως τον Bernie Sanders,
υπήρξε μια συζήτηση σε...
ευαγγελικό πνεύμα για τις συμμαχικές δυνάμεις
που απελευθέρωσαν το στρατόπεδο του Άουσβιτς-Μπίρκεναου...
την ίδια ώρα που ο Ντόναλντ Τράμπ επισημοποιούσε το
'τέλος του αντί-παλαιστινιακού μίσους' από τις "δυνάμεις της ελευθερίας"»
Fabrizio Poggi, Ιταλός τραγουδιστής-τραγουδοποιός,
συγγραφέας και δημοσιογράφος, δύο φορές υποψήφιος
για τα βραβεία μουσικής Μπλουζ (Blues Music Awards)

Θεωρήθηκε από πολλούς πρόκληση η απομυθοποίηση κι ο ρόλος του δήθεν "μεγάλου" Roberto Benigni, για πάρα πολλούς και περισσότερους, θα λέγαμε όλους τους σινεφίλ [Βλέπε σε: Η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανούς... το λέει κι ο Roberto Benigni].
Μου σημειώνει, για παράδειγμα, φίλος, έγκυρος και καλός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων: "Ρωτάνε φίλοι αντιφασίστες, μήπως είμαστε υπερβολικοί κι ανοίγουμε άδικα μέτωπα με όλους: λέει ο Μπενίνι ότι είναι το Άουσβιτς, που δείχνει στην ταινία του;"
Είναι καταπληκτικό πως το 4ο Ράιχ κατόρθωσε να επιβάλλει τη διαστρέβλωση της αλήθειας, της ιστορίας, της πραγματικότητας που ζουν οι λαοί στη δήθεν "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", αλλά έχει εξήγηση που είναι απλή. Τα δύο μεγάλα όπλα της νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης που έχουν ονοματεπώνυμο: ιμπεριαλιστική "αριστερά [Βλέπε σε: Ο «ταξικός εχθρός» των εργαζομένων έχει ονοματεπώνυμο: «αριστερά της Εποχής μας»! αλλά επίσης και σε: Από το Λιβόρνο (1921)... στις Σαρδέλες (2020)], ΜΜΕ - δημοσιογραφική πορνεία [Βλέπε σχεικά, μεταξύ πολλών... 12 Νοέμβρη 2015, Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο! και επίσης, 6 Ιούλη 2018, Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ], πολιτικό προσωπικό των τραπεζιτών, με "αριστερό" ή δεξιό προσωπείο [Μια προσέγγιση του Θύμιου Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο", που ακουμπάει την "καρδιά" του φαινομένου που βιώνουμε σήμερα: Από τη μήτρα του ΚΚΕσ. βγήκε και η νέα Πρόεδρος].

Θα μπορούσε ν' απουσιάζει από αυτό το προσκλητήριο παραχάραξης της ιστορίας ο "προοδευτικός", για πολλούς "αριστερός" υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ;
On this day 75 years ago, Allied forces liberated the Auschwitz-Birkenau death camp, the scene of the most horrific mass atrocity and genocide in history. Today we must remember the lessons of those dark days and acknowledge the danger of letting hate and anti-Semitism fester.
Μπέρνι Σάντερς... ξεχνάμε;
"Δημοκρατικός" όσο το λάδι με το ρετσινόλαδο... σοσιαλιστής όσο κι ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς... βομβαρδίστε το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, th Βενεζουέλα...
Γι' αυτούς που θεώρησαν, ή συνεχίζουν να θεωρούν ότι στις ΗΠΑ ο Μπέρναρντ «Μπέρνι» Σάντερς είναι κάτι διαφορετικό, λένε κι "αριστερός"... να θυμίσουμε απλώς τη στάση του και ψήφο του στη Γερουσία, για την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του ναζιστικού-σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη και νομίζουμε ότι αρκεί αυτό για να καταλάβουμε το σήμερα: Bernie Sanders along with 90 other Senators unanimously voted to move the U.S. embassy to Jerusalem in June Zionism
Ας δούμε ενδεικτικά:
Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: "Πριν από εβδομήντα πέντε χρόνια, οι συμμαχικές δυνάμεις απελευθέρωσαν το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπίρκεναου, θέτοντας τέλος στο πιο αποτρόπαιο έγκλημα της ευρωπαϊκής ιστορίας, την προγραμματισμένη εξόντωση των Εβραίων στην Ευρώπη."Πέρα από το αφήγημα "συμμαχικές δυνάμεις"... άραγε το έγκλημα είναι της Ευρώπης κι όχι της ναζιστικής Γερμανίας;

Το διευθυντήριο του 4ου Ράιχ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που διορίζουν οι τραπεζίτες στην ίδια "γραμμή"...

Ο David Maria Sassoli, "αριστερός" δημοσιογράφος, ευρωβουλευτής και νέος πρόεδρος της ευρωβουλής, από εκείνους τους "ευρωκομουνιστές" που πήραν μέρος προσωπικά και στην πρώτη γραμμή, με σφυρί και καλέμι, για να πέσει το τείχος του Βερολίνου, το "κομμουνιστικό παραπέτασμα"... δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει από την ιστορική παραχάραξη.
Εύστοχα σχολιάζει ο φίλος Γιώργος Στάθης:
"Ο πρόεδρος του ΕυρωκΥνοβουλίου δήλωσε "εμείς οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ φτιάξαμε το Αουσβιτς". Μπα? Δεν τόκαναν Γερμανοί? Ολοι μαζί φταίμε, όλοι μαζί μπορούμε?... σε ασφαλές αντίγραφο https://archive.ph/VrFwT

"Μήπως είμαστε υπερβολικοί κι ανοίγουμε άδικα μέτωπα με όλους";

Χωρίς σχόλια...
"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει"... σύμφωνα με το θυμόσοφο λαό μας.
Το "έγκυρο" Γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" δεν το κρύβει: "Το Άουσβιτς ελευθερώθηκε από τον αμερικανικό στρατό".

Η Liliana Segre, διορισμένη ισόβια Γερουσιαστής της Ιταλικής Γερουσίας από τον πρόεδρο Ματαρέλλα, για να τιμηθούν τα θύματα των Εβραίων και με την καθοριστική ψήφο της έδωσε ζωή στη σημερινή "αριστερή" ιταλική κυβέρνηση, έγκλειστη στο ναζιστικό στρατόπεδο Άουσβιτς και γι' αυτό κλήθηκε να μιλήσει στην λεγόμενη ευρωβουλή, τόνισε χωρίς ίχνος ντροπής: "Ο Κόκκινος Στρατός δεν απελευθέρωσε το στρατόπεδο Άουσβιτς, γιατί οι ναζί το είχαν εγκαταλείψει πολλές ημέρες πριν...".
Όπως πολλοί στην Ιταλία, έτσι κι εδώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην "αριστερή" διορισμένη κι όχι εκλεγμένη Γερουσιαστή κυρία Segre, της οποίας ο σύζυγος (Alfredo Belli Paci) ήταν ένας φασίστας (ήταν υποψήφιος βουλευτής το 1979 με το νεοφασιστικό κόμμα του Giorgio Almirante, καθόσον αντικομουνιστής) και τον παντρεύτηκε το 1951... κι έτσι προφανώς η κυρία Γερουσιαστής αρχίζει να έχει κάποια προβλήματα με τη μνήμη, ίσως και λόγω γήρατος. Βέβαια, ίσως ήθελε να μας πει η "αριστερή" Γερουσιαστής, ότι οι Γερμανοί έφυγαν από το στρατόπεδο συγκέντρωσης, αφήνοντας στη μοίρα τους κρατούμενους, που δεν ήταν μόνον Εβραίοι το θρήσκευμα, αλλά και κομουνιστές, σοσιαλιστές, τσιγγάνοι κι άλλες εθνότητες, επειδή ξαφνικά, κουρασμένοι από τη σκληρή δουλειά που πραγματοποιούσαν σ' αυτό το θλιβερό μέρος, αποφάσισαν να πάρουν λίγες ημέρες διακοπών.
Κανένας σεβασμός στα εκατομμύρια Σοβιετικών πολιτών, ανδρών και γυναικών που με τη θυσία τους έδωσαν τέλος στο ναζισμό και φασισμό.

Για την 75η επέτειο απελευθέρωσης του Άουσβιτς, η Πολωνία δεν προσκάλεσε τον πρόεδρο Πούτιν, στα πλαίσια της Αντί-Ρωσικής υστερίας που στην "πολιτισμένη" δύση αντικατάστησε την αντικομουνιστική υστερία.
Όμως καλέστηκαν οι απόγονοι των ναζί. Δεν ήταν μια εκδήλωση απελευθέρωσης κρατουμένων, αλλά μια συγκέντρωση δολοφόνων και συνενόχων των ναζί, όλων των δουλικών του 4ου Ράιχ της νέας τάξης.

Ο Prescott Bush, παππούς του γνωστού προέδρου των ΗΠΑ Bush, ήταν συνεταίρος στην Brown Brothers Harriman & Co και Διευθυντής της Union Banking Corporation, που είχαν στενότατες σχέσεις και συνεργασία με τη ναζιστική Γερμανία και την βασική βιομηχανία παραγωγής όπλων του Γ' Ράιχ, την Thyssen Steel, αλλά για τον πόλεμο έχει ευθύνη η ΕΣΣΔ, οι "κακοί κομουνιστές".

Όσον αφορά τον Roberto Benigni και την ταινία του "Η ζωή είναι ωραία", έχουμε περιγράψει επακριβώς την προπαγάνδα [Βλέπε σε: Η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανούς... το λέει κι ο Roberto Benigni].

Όμως, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην άποψη του "ιερού τέρατος" του Ιταλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, τον μαέστρο του σινεμά Μάριο Μονιτσέλι (Mario Monicelli), που τα είπε όλα για τη συγκεκριμένη ταινία του προπαγανδιστή σιωνιστή Μπενίνι.

Mario Monicelli: «Στο τέλος εμφανίζει την είσοδο στο Άουσβιτς ενός τανκ με την αμερικανική σημαία... Αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης απελευθέρωσαν οι Ρώσοι, αλλά... το Όσκαρ κερδίζεται με τη σημαία των αστεριών και των λωρίδων, αλλάζοντας την πραγματικότητα».
«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)

«Σοβιετική Ένωση, αν συγκεντρώσουμε μαζί
όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα,
ό, τι μας έδωσες στον κόσμο, όπως μια μητέρα,
έτσι ώστε η αγωνιούσα ελευθερία να μπορέσει να επανακτήσει τη ζωή,
ένα νέο ωκεανό θα είχαμε,
απ' όλους τον μεγαλύτερο,
απ' όλους τον βαθύτερο.»
Pablo Neruda, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1971, από το επικό έργο "Canto Generale", 1950.

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση