GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόυς Ευείδη: Η αντίδραση της ηθοποιού όταν της πρότειναν να ποζάρει για το Playboy - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη, που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Εθνικο...

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη, που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου «Φεγγάρι από χαρτί».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή για το «Καφέ της Χαράς» και τον Χάρη Ρώμα. «Όταν βρεθήκαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση γίναμε κομμάτια. Και μόνο το γεγονός ότι 16 χρόνια μετά ζούμε όλοι... θρίαμβος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή πρόβαλε απόσπασμα από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 1985, όταν έπαιξε στη σειρά “Καπνισμένος Ουρανός” υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Κουτσομύτη.

Με αυτήν την αφορμή, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα από τα τότε ευτράπελα, όταν ο σκηνοθέτης της φώναξε σε κάποιο γύρισμα: «Τι γκαρίζεις παιδάκι μου στο θέατρο νομίζεις ότι βρίσκεσαι;»

Η τηλεόραση φαίνεται πως ήταν σταθμός στη ζωή της, καθώς θεωρεί ότι μέσα από αυτή, της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στα μεγάλα θέατρα, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο “Ρετιρέ”. «Χρωστάω πάρα πολλά στην τηλεόραση. Και χρωστάω την πορεία μου στο θέατρο φυσικά». είπε η Τζόυς Ευείδη.

Μάλιστα, τόνισε ότι το θέατρο άρχισε να μπαίνει σε ένα δρόμο και σε μια ρότα μετά το ‘Ρετιρέ’. «Μετά το «Ρετιρέ»με πήρε ο Κιμούλης ας πούμε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη στενή σχέση της με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά. «Με το Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι και οι δυο τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Δουλεύω ακόμα σε ένα μεγάλο ποσοστό χάρη σε αυτούς», τόνισε.

Η Τζόυς Ευείδη επίσης μίλησε και για τους τόπους που βρίσκονται τα φυσικά πλατό γυρισμάτων του που μπορεί να είναι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς γίνονται με τα αυθεντικά πρώτα ντεκόρ και συνεχώς σε διαφορετικά μέρη, από την Καρυά Αργολίδας και τον Κουβαρά μέχρι τα Κιούρκα και το Κουκάκι, πάντα παίζοντας υπό αντίξοες συνθήκες.

Για εκείνη ο τρόπος που γράφεται ένα κείμενο έχει πολύ μεγάλη σημασία στο πως θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός στη συνέχεια: «Μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Ρώμας, η Χατζησοφιά, ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Αποστόλου, ο Καπουτζίδης, ο Πετρόπουλος πετυχαίνουν να ρέει ο λόγος πολύ. Όταν μαθαίνεις ένα κείμενο πανεύκολα, σημαίνει ότι είναι καλογραμμένο», υπογράμμισε η Τζόυς Ευείδη.

Επίσης, αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να ποζάρει στο Playboy: «Νόμιζα θα βγει ο Φερεντίνος όταν το άκουσα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, εγώ ξεβράκωτη; Δεν πας καλά», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το έχει κάνει, αλλά μόνο για τις ανάγκες ενός πολύ σοβαρού ρόλου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση