GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτοχέρης popstar άφησε φιλοδώρημα 2.000 δολαρίων - ΦΩΤΟ

"Ο Ντόνι Γουόλμπεργκ ξεκίνησε το 2020 έτσι απίστευτος όπως είναι και ο ίδιος" σημειώνει στην ανάρτησή της η σύζυγος του μέλ...

"Ο Ντόνι Γουόλμπεργκ ξεκίνησε το 2020 έτσι απίστευτος όπως είναι και ο ίδιος" σημειώνει στην ανάρτησή της η σύζυγος του μέλους των New Kids on the Block, Τζένι Μακάρθι, η οποία καμαρώνει για τη γενναιοδωρία του popstar και ηθοποιού.

Η Μακάρθι ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφία από την απόδειξη που πλήρωσε ο Γουόλμπεργκ σε εστιατόριο στο Ιλινόις, αφήνοντας στη σερβιτόρα φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων υποδεχόμενος με γενναιοδωρία το νέο έτος.

Στις ΗΠΑ το φιλοδώρημα κυμαίνεται από 15%-20% επί του ποσού που κάνει ο πελάτης. Οπότε για έναν λογαριασμό 78 δολαρίων ο Γουόλμπεργκ πλήρωσε 2.098 δολάρια.

Ακριβώς 2.000 δολάρια είχε αφήσει για φιλοδώρημα πριν από δύο χρόνια σε άλλο εστιατόριο, τονίζοντας ότι η μητέρα του εργαζόταν ως σερβιτόρα και ο πατέρας του ως μπάρμαν, οπότε όταν του φέρονται σαν βασιλιά και εκείνος το ανταποδίδει και κάνει τις σερβιτόρες να αισθάνονται σαν βασίλισσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση