GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρινέλλα στο στούντιο...

Η Μαρινέλλα βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 για μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Τη Δευτέρ...

Η Μαρινέλλα βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 για μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
"Δεν μεγάλωσα και τόσο, είμαι μέσα στην ενέργεια" είπε η Μαρινέλλα.
"Όταν τραγουδά ένας άνθρωπος 62 χρόνια, έχει μεγάλο μπαούλο. Δεν θυμάμαι πόσα τραγούδια έχω πει" πρόσθεσε.
"Ακόμη και τώρα, πολλές φορές δεν πληρώνουν αν δεν πάει καλά η δουλειά. Και σου λένε πάρε αυτά και βλέπουμε. Και στο τέλος δεν βλέπουμε τίποτε απολύτως. Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Και γι'αυτό έχω αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μου" αναφέρει.
"Κάθε χρόνο έρχομαι και λέμε πάντα κάτι διαφορετικό, δεν λέμε τα ίδια" σχολίασε η Μαρινέλλα γελώντας.
"Στο νυχτερινό κέντρο πίνουν, γελάνε, τραγουδάνε, μου λένε "ώπα!', μα ώπα στο "έλα κι απόψε"; Δεν γίνεται" τόνισε.
"Δεν λέω τι ωραία που ήμουν τότε, τι καλά, βρε πώς περνούν τα χρόνια... Άστα να περάσουν, τι να κάνουμε, να πεθάνουμε; Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο, τον αγαπώ. Δεν κάνω τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Πάμε μαζί, είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο, συμφιλιωμένη με το σήμερα, συμφιλιωμένη με το χθες. Με τα σημερινά δεδομένα, λες πόσα κρύβει η ζωή, πώς έγινε εκείνο. Σωστά και τα δύο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε" υπογράμμισε.
"Δεν είμαι γκρινιάρα, ξέρω ότι μπαίνοντας κάπου, με το καλημέρα σκορπώ παντού μια διάθεση που να γελάσει ο άλλος. Δεν μου αρέσει να κάνω παρέα με τους συνομηλίκους μου γι'αυτόν το λόγο, το ξέρεις. Μη γελάς, αλήθεια" συμπλήρωσε.
"Θέλω με νέους ανθρώπους να κάνω παρέα. Για μένα οι νέοι άνθρωποι είναι οι 40αρηδες, 50αρηδες, 60αρηδες μέχρι εκεί. Παραπάνω από 60, μου λέει ο ένας αχ το πόδι, αχ η μέση, αχ το νεφρό. Δεν μπα να 'χεις!" είπε με χιούμορ.
Ακούστε τα ηχητικά:
Α ΜΕΡΟΣ:

Β ΜΕΡΟΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση