GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Οι υποδομές είναι καλύτερες στη Γυάρο και στη Μακρόνησο από ότι στη Μόρια

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο το διοικεί η ΝΔ και τη χώρα οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ" δήλωσε ο πρό...

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο το διοικεί η ΝΔ και τη χώρα οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ" δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Οι πρόεδροι είναι επιχειρηματίες, είναι ΠΑΕ οι ομάδες με εκατομμύρια ευρώ" σχολίασε.
"Πρέπει να αποφασίσουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε" τόνισε.
Αναφορικά με τη συνάντηση Μακρόν - Μητσοτάκη είπε ότι "είναι κάτι θετικό, αλλά η τακτική της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες, της διπλωματίας των όπλων δηλαδή, να αγοράζουμε όπλα από μια χώρα και να περιμένουμε υποστήριξη από αυτήν, δεν θεωρώ ότι είναι η σωστή τακτική".
"Ξέρετε ότι η Ελλάδα με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης μπορεί να διεκδικήσει νησιά από την Τουρκία;" ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
"Δεν είναι προκλητικός ο Ερντογάν, ο Ερντογάν διεκδικεί. Δεν είναι πρόκληση, είναι διεκδίκηση όσα κάνει. Περνούν σε πράξη και εφαρμόζουν τις προκλήσεις τους με την διεκδίκηση" συμπλήρωσε.
"Με ενοχλεί η υποκρισία και η φοβική συμπεριφορά της ΝΔ. Φοβούνται να πάρουν μέτρα αποτρεπτικά και κατασταλτικά" ανέφερε για το μεταναστευτικό - προσφυγικό.
"Μπορούν να φύγουν από τα νησιά μας και να πάνε στα ακατοίκητα. Εγώ πρότεινα χαριτολογώντας, την Μακρόνησο και την Γυάρο, υπάρχουν υποδομές έτοιμες. Και μπορούν να μείνουν σε καλή κατάσταση. Οι υποδομές είναι καλύτερες από την Μόρια. Σε σχέση με την Μόρια είναι τριάστερο. Είναι 17.500 τμ το νησί, μπορούν να ζήσουν εκεί 20.000-30.000 άνθρωποι με κανονικές υποδομές" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση