GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Δεν υπάρχει διάλογος για τον αναπροσανατολισμό της εξωτερικής μας πολιτικής

"Δεν νομίζω ότι το θέμα του Τουρκο-Λιβυκού μνημονίου ήταν αντικείμενο συζήτησης ή αντιμετώπισης στη συνάντηση στο Βερολίνο, είχαν να...

"Δεν νομίζω ότι το θέμα του Τουρκο-Λιβυκού μνημονίου ήταν αντικείμενο συζήτησης ή αντιμετώπισης στη συνάντηση στο Βερολίνο, είχαν να λύσουν άλλα προβλήματα και γι'αυτό δεν προσκλήθηκε και η Ελλάδα, για να λύσουν τα ζητήματα μιας κατάπαυσης του πυρός, μιας μοιρασιάς των πετρελαίων, συνεπώς τα δικά μας ζητήματα μπήκαν στο ράφι, για πόσο δεν ξέρω" είπε ο βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι "ο τρόπος που πολιτευόμαστε είναι αδιέξοδος. Δεν υπάρχει διάλογος για τον αναπροσανατολισμό της εξωτερικής μας πολιτικής".
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς πορεύεται. Ξεκίνησε με την ιστορία της αντιπροσφυγικής πολιτικής και τώρα είναι αναγκασμένη να υποκύψει σε αυτή την πολιτική της, με οργανωτικό αλαλούμ, καταργεί, ιδρύει το υπουργείο. Αυτό το αλαλούμ υπηρετεί την ίδια πολιτική που δεν αντιμετωπίζει το προσφυγικό πρόβλημα" σχολίασε.
"Θετική η επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου για πολλούς λόγους. Η κ. Σακελλαροπούλου, όχι μόνο είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας, αλλά γίνεται σε μια περίοδο όπου βλέπουμε ότι υπάρχει μια αμφισβήτηση της ισοτιμίας των γυναικών στην κοινωνία μας" δήλωσε ο κ. Φίλης.
"Πάντα είχα σε εκτίμηση τον κ. Παυλόπουλο, αλλά έχει ανέβει στην εκτίμησή μου για τον υποδειγματικά θεσμικό τρόπο, με τον οποίο κινήθηκε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη περίοδο. Δεν κατάλαβα γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν τον ψήφισε τότε και γιατί δεν τον ψηφίζει τώρα" συμπλήρωσε.
"Μπορούμε να γίνουμε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, είναι στο χέρι μας" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση