GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Θα κάνω την εκδήλωση για την κοπή της πίτας με τα λεφτά που έχω βγάλει από τον Καμμένο...

"Εγώ έγω κονδύλια για τέτοιες εκδηλώσεις; Δεύτερο ερώτημα, πρέπει να έχω; Πρέπει να έχω, αν δεν την κάναμε αυτή την εκδήλωση για του...

"Εγώ έγω κονδύλια για τέτοιες εκδηλώσεις; Δεύτερο ερώτημα, πρέπει να έχω; Πρέπει να έχω, αν δεν την κάναμε αυτή την εκδήλωση για τους εργαζομένους και τα παιδιά τους το κονδύλι αυτό γυρνάει στον ελληνικό λαό; Όχι. Το ύψος του ποσού είναι ανώτατο ύψος δέσμευσης, έτσι γίνεται στο Δημόσιο. Είναι ένα ποσό που έχει μετρήσει την αίθουσα, ο καφές, η πίτα, ένα πιάτο με δύο κεφτέδες και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το κάνει μεγάλο αντιπολιτευτικό θέμα. Εγώ ρώτησα τον Ζαχαριάδη και του είπα ΄θες να την κόψουμε την εκδήλωση;'. Να μην κάνουμε εκδηλώσεις για τους εργαζομένους με τα παιδιά τους. Δεν κάνει λοιπόν, Αφού λέει ο ΣΥΡΙΖΑ να μην την κάνω την εκδήλωση, πήρα πίσω την απόφαση. Την εκδήλωση όμως θα την κάνω, θα την κάνω με δικά μου λεφτά και συγκεκριμένα με τα λεφτά που έχω βγάλει από τον Καμμένο, τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ για την προσβολή προσωπικότητας" δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε "με χορηγό τον Πάνο Καμμένο. Αλλά ξαναλέω, αν δεν έχεις να πει τίποτε για την αντιπολίτευση. Είμαι στο υπουργείο επτά μήνες, έχεις ακούσει κουβέντα;".
"Μπορεί να μην φτάσει στα 12.000, μπορεί να κάνει 8.000. Τα 12.000 είναι το ανώτατο όριο" υπογράμμισε ο κ. Βορίδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από έγγραφο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση