GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανούς... το λέει κι ο Roberto Benigni

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που κατα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!
»
Μάλκολμ Χ

Υπάρχει ένα...
Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο στην πατρίδα μας που δεν έχει προβάλλει την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομπέρτο Μπενίνι "Η ζωή είναι ωραία" (La vita è bella), που όπως μας βομβαρδίζουν "τόλμησε να ασχοληθεί με την σκοτεινή και μαύρη ιστορική περίοδο μνήμης του Ολοκαυτώματος" κι όπως διαβεβαιώνουν όλα τα ΜΜΕ;
Υπάρχει ένας τηλεοπτικός σταθμός που δεν έχει προβάλλει αυτό το "μεγαλειώδες έργο τέχνης του κινηματογράφου", για την "ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος";
Υπάρχει κάποιος πολίτης που δεν γνωρίζει πως η απελευθέρωση των ναζιστικών στρατοπέδων, η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τον Αμερικανικό Στρατό;
Το επιβεβαιώνει η πολυβραβευμένη με Όσκαρ κι όλα τα κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη ταινία "Η ζωή είναι ωραία", του επίσης πολυβραβευμένου σιωνιστή κι "αριστερού" Ρομπέρτο Μπενίνι.

Η σκηνή του τέλους της ταινίας, η "Η Απελευθέρωση - το τέλος του 2ου Παγκοσμίου πολέμου" στο σενάριο, είναι καρφωμένη στο μυαλό όλων: ο νεαρός Αμερικανός στρατιώτης ανοίγει τον πύργο του αμερικάνικου τανκ και χαιρετάει τον Ιησού του Ναυή [Giosuè = Ιησούς του Ναυή... στην Παλαιά Διαθήκη ο επιφανής ηγέτης του 'έθνους Ισραήλ'] στην απόλυτη σιωπή της ερημιάς με το χαρακτηριστικό «Hi Boy!… έλα να σε πάμε εμείς».
Κι ο Ιησούς του Ναυή [Giosuè] βρίσκει τη μητέρα του χάρις τη θέση που τον έχει βάλει ο Αμερικανός στρατιώτης, "ψηλά" στον πυργίσκο του τανκ και ο μικρός Ιησούς φωνάζει γεμάτος χαρά «Μαμά, επιστρέφουμε στο σπίτι με τανκ [αμερικανικό]... νικήσαμε!».

Πριν 75 χρόνια οι στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" μπήκαν στο ναζιστικό στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου στην Πολωνία και το ελευθέρωσαν. Δεν ήταν Αμερικανοί στρατιώτες και τανκ!
Όμως, με τη συνεισφορά των ΜΜΕ οι πολίτες πιστεύουν τον Ρομπέρτο Μπενίνι με την ταινία "Η ζωή είναι ωραία". Δεν θυμούνται καν πως στο ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης βρισκόταν οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι τσιγγάνοι κι άλλοι μαζί με τους Εβραίους το θρήσκευμα κι όχι "ισραηλινούς". Ξεχνάμε πως το ναζιστικό-σιωνιστικό προτεκτοράτο, ο χωροφύλακας των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή κατασκευάστηκε με τη βία το 1948.
Όπως ακριβώς δεν υπάρχει μνήμη για το πραγματικό Ολοκαύτωμα, την εξολόθρευση 100.000.000 Ανθρώπινων ψυχών. Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους; [Βλέπε σε: Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει!].
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ εξίσωσαν τον κομμουνισμό με το ναζισμό και το φασισμό...
Αποτέλεσμα κι εκείνης της απελευθέρωσης του Άουσβιτς πριν 75 χρόνια...
«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)

«Σοβιετική Ένωση, αν συγκεντρώσουμε μαζί
όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα,
ό, τι μας έδωσες στον κόσμο, όπως μια μητέρα,
έτσι ώστε η αγωνιούσα ελευθερία να μπορέσει να επανακτήσει τη ζωή,
ένα νέο ωκεανό θα είχαμε,
απ' όλους τον μεγαλύτερο,
απ' όλους τον βαθύτερο.»
Pablo Neruda, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1971, από το επικό έργο "Canto Generale", 1950.

Σήμερα θέλουν να μας πείσουν για τους απελευθερωτές Αμερικανούς... 
Ποιος να θυμάται άραγε τα λόγια του "δημοκράτη" προέδρου των ΗΠΑ Bill Clinton, όταν υποδεχόταν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον πρώτο "κομμουνιστή" πρωθυπουργό ΝΑΤΟϊκής χώρας, τον Massimo D’Alema: «Αγάπη και ο σεβασμός για έναν φίλο του Roberto Benigni, του πιο αγαπημένου Ιταλού στις Ηνωμένες Πολιτείες» (La Repubblica, 27/4/99).
"Λογικό" όταν τρία (3) Όσκαρ για το "Η ζωή είναι ωραία" κι ούτε ένα για το "The Truman show"

Ο Alessandro Barbero, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Università degli Studi del Piemonte, μας εξηγεί την πλαστογραφία της ιστορίας στην ταινία του Roberto Benigni, που θαυμάζουμε στην Ελλάδα και σ' ολόκληρο τον κόσμο επειδή έτσι επιβάλλει η νέα τάξη, η παγκοσμιοποίηση.
Ο καθηγητής Barbero εξηγεί -μεταξύ πολλών- πως πρόκειται για μία από τις πολλές πλαστογραφήσεις της ιστορίας (ακριβώς έτσι προσπαθούν σήμερα με την εκχώρηση της Μακεδονίας κι αύριο της Κύπρου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Ηπείρου) των "νικητών" κάθε εποχής. "Οι Σοβιετικοί ελευθέρωσαν το Άουσβιτς, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των στρατοπέδων συγκέντρωσης και εξόντωσης των ναζί. Ήταν ο "Κόκκινος Στρατός" που κατέστρεψε το 70% της ναζιστικής στρατιωτικής μηχανής στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο".


Έτσι σήμερα κανένας δεν μιλάει για το Ολοκαύτωμα, την Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού από το ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη...


Ένα Ολοκαύτωμα που διαρκεί από το 1948 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα...
Πώς μπορείς να ξεχάσεις; 3.500 σφαγμένα γυναικόπαιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση