GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιτσιπάς: Νέα αποχή από τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε ξανά το κοινό του στα social media, θέλοντας να επικεντρωθεί στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες....

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε ξανά το κοινό του στα social media, θέλοντας να επικεντρωθεί στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο Μπρίσμπειν, όπου μαζί με την Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στο νεοσύστατο ATP Cup. Ο Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το πρώτο major της σεζόν, το Australian Open και έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Ο Στέφανος αποφάσισε να απέχει ξανά από τα social media. Με μήνυμά του στο twitter ο Τσιτσιπάς ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι θα τους δει μία άλλα στιγμή. Να σημειώσουμε ότι παρόμοια απόφαση είχε πάρει και μετά τον αποκλεισμό του από το US Open στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

«Ήταν υπέροχο να περνάω χρόνο εδώ στο Twitter. Θα σας δω κάποια άλλη στιγμή. Γεια σας!» σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση