GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Μπογδάνου που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα tweet που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με φόντο την ονοματολογία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκάλεσε την έντονη αν...

Ένα tweet που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με φόντο την ονοματολογία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στον Πρωθυπουργό “που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα”.

Σε ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επισυνάπτοντας δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει πως “Γέρνει η πλάστιγγα στον Λουκά Παπαδήμο”, σχολιάζει: "ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή”.

Η αντίδραση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν οργισμένη. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εκτόξευση λάσπης, συκοφαντιών και ασύστολων ψευδών από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος “υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: “Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα”.

Από την πλευρά της, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνει πως η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη "εκτός από το μέτρο έχει χάσει και την ντροπή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση