GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Στον ΑΝΤ1 ο Ελληνοαμερικανός που είναι σε καραντίνα στο "Diamond Princess" - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό οι δύο Έλληνες, μέλη του πληρώματος στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, που παραμένει σε καρα...

Δεν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό οι δύο Έλληνες, μέλη του πληρώματος στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, που παραμένει σε καραντίνα εδώ και δύο εβδομάδες.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να επαναπατριστούν και αναμένεται σύντομα να φθάσουν στην Ελλάδα. Μόλις φθάσουν Ρώμη θα θερμομετρηθούν ενώ δεν αποκλείεται να τους γίνουν επιπλέον εξετάσεις.

Το ζευγάρι των Ελληνοαμερικανών που είναι επίσης στο πλοίο δεν κατάφερε να φύγει μαζί με τους συμπατριώτες τους καθώς δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το αν φέρουν τον ιό.

Εάν είναι αρνητικά και όταν βγουν τα αποτελέσματα για τον ιό και μόλις τα έχουμε δύο μέρες μετά τις 40 που είμαστε, θα μας αφήσουν να φύγουμε από το πλοίο, είπε ο Μάθιου Σμιθ μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση