GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Το παιχνίδι με τα δεμένα μάτια και η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Για τις 9 Μαρτίου προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό υπόθεσης με κατηγορούμενο έναν 38χ...

Για τις 9 Μαρτίου προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό υπόθεσης με κατηγορούμενο έναν 38χρονο κάτοικο Αφάντου της Ρόδου, που κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως κατάχρησης σε ασέλγεια, με θύμα μία 10χρονη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και τριών μηνών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Σ. Χάλκης και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ιαλυσού, την 15η Ιουνίου 2011.

Από κατάθεση που έδωσαν ενώπιον των αστυνομικών η ανήλικη και πατέρας της φέρεται να της έδεσε τα χέρια στην πλάτη με καλώδιο, να της έκλεισε τα μάτια με μία φανέλα και να ασέλγησε σε βάρος της.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο πατέρας της 10χρονης, τότε, βρισκόταν μαζί της σε καφετέρια στο λιμάνι της Χάλκης. Εκεί ένας ηλικιωμένος της ζήτησε να πεταχτεί στο σπίτι του γιου του, με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις ο πατέρας της, να πάρει ένα μπρελόκ με κλειδιά αυτοκινήτου και να του τα φέρει στο εστιατόριο. Η ανήλικη εξυπηρέτησε τον ηλικιωμένο. Μετέβη πράγματι στην οικία του φίλου του πατέρα της, ο οποίος, αφού της έδωσε τα κλειδιά, της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι για να της δώσει “κάτι”. Η 10χρονη παρέδωσε τα κλειδιά στον ηλικιωμένο πατέρα του κατηγορούμενου και επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί,ο 38χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να υποβληθεί σε ένα τεστ και συγκεκριμένα της έδεσε τα χέρια και της έκλεισε τα μάτια με μία φανέλα και στη συνέχεια της έδωσε να δοκιμάσει γεύσεις στα χείλη της. Αρχικά, όπως είπε, δοκίμασε κάτι πικρό και στη συνέχεια κάτι γλυκό με γεύση κερασιού. Όταν άνοιξε τα μάτια της είδε σε τραπέζι ένα ανοικτό βαζάκι με γλυκό του κουταλιού το οποίο και της έδωσε για να πάρει στο σπίτι της, ο 38χρονος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ο 38χρονος φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Ο άνδρας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης και υποστήριξε ότι την 14η Ιουνίου 2011 επισκέφτηκε το χώρο της εργασίας ενός φίλου του και του ζήτησε να τον βοηθήσει στην επισκευή μίας τηλεόρασης. Ενώ βρίσκονταν στην οικία του και επισκεύαζαν την τηλεόραση χτύπησε η πόρτα και ήταν η ανήλικη, που του ζήτησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του. Της τα έδωσε και της ζήτησε να επιστρέψει μετά από λίγο για να της προσφέρει γλυκά. Όταν επέστρεψε προσφέρθηκε να της δώσει ένα γλυκό του κουταλιού, κεράσι, για το οποίο του είπε ότι το σιχαίνεται. Τότε αποφάσισε, όπως είπε, να κάνει ένα αθώο παιχνίδι που συνηθίζει και με τα δικά του παιδιά, όταν αρνούνται να δοκιμάσουν κάποιο έδεσμα και συγκεκριμένα της έκρυψε τα μάτια με μία σκισμένη φανέλα και επειδή δεν είχε πρόχειρο ένα κουτάλι βούτηξε το δάκτυλο του στο βάζο με το κεράσι και της είπε να δοκιμάζει. Κατόπιν έβγαλε τη φανέλα από τα μάτια της για να διαπιστώσει τι είχε δοκιμάσει και της έδωσε το βάζο με τα υπόλοιπα γλυκό για να τα πάρει στον πατέρα της και μία σακούλα σκουπιδιών για να τα απορρίψει στον κάδο, δίνοντάς της και ως χαρτζιλίκι 3 ευρώ.

Ο άνδρας θεωρεί ότι η ιστορία σε βάρος του στήθηκε από την ανήλικη καθ’ υποβολή του πατέρα της, προσθέτοντας ότι στις καταθέσεις της έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση