GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα": Η Πάμελα Άντερσον χώρισε 12 μέρες μετά τον γάμο της - Τι δήλωσε

Δεν κράτησε για πολύ καιρό η χαρά της Πάμελα Άντερσον για τον γάμο της με τον Τζον Πίτερς. Μόλις 12 ημέρες έπειτα από τον μυστικό γάμ...

Δεν κράτησε για πολύ καιρό η χαρά της Πάμελα Άντερσον για τον γάμο της με τον Τζον Πίτερς.

Μόλις 12 ημέρες έπειτα από τον μυστικό γάμο του ζευγαριού, η πληθωρική ηθοποιός ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον Πίτερς προκειμένου να επανεξετάσουν το τι ζητούν από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον.

Η 52χρονη Πάμελα Άντερσον ανέφερε σε δήλωσή της στο "The Hollywood Reporter" ότι “θα είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας καθώς παίρνουμε λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, προκειμένου να επανεξετάσουμε τι θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον”.

“Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μία διαδικασία. Έχοντας κατά νου αυτή την παγκόσμια αλήθεια, αποφασίσαμε από κοινού να αποφύγουμε την επισημοποίηση του γάμου μας και να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στη διαδικασία. Ευχαριστώ που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας”, κατέληξε η ξανθιά σεξοβόμβα του Baywatch.

Σύμφωνα με πηγές, που επικαλούνται ΜΜΕ, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει τα επίσημα χαρτιά για το πιστοποιητικό του γάμου τους.

Η είδηση του χωρισμού τους, έρχεται μόλις οκτώ ημέρες αφότου η Πάμελα Άντερσον δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον 74χρονο Πίτερς ως παντρεμένο ζευγάρι. Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος για την διάσημη ηθοποιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση