GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Ιταλία - 132 τα κρούσματα - Θα ακυρωθεί το καρναβάλι της Βενετίας;

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία ανήλθε σε 132, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Ιταλικής Πολιτικής Προστασί...

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία ανήλθε σε 132, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείων νοσηλεύονται 26 ασθενείς. Ο δήμαρχος του Μιλάνου, Μπέπε Σάλα, ζήτησε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της πόλης την επόμενη εβδομάδα. Ένα προληπτικό μέτρο για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Εξήγησε επίσης, ότι μπορεί να αναβληθούν μεγάλες εκθέσεις που είχαν προγραμματισθεί για το άμεσο μέλλον.

Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι είναι πιθανό να ακυρωθούν πολλές από τις κεντρικές εκδηλώσεις του παραδοσιακού καρναβαλιού της Βενετίας. Και στην περιφέρεια Φριούλι Βενέτσια Τζούλια, με πρωτεύουσα την Τεργέστη, από αύριο μέχρι και το τέλος του μήνα θα παραμείνουν κλειστά τα πανεπιστήμια, όπως και οι μικρές και μεγάλες βιβλιοθήκες της περιοχής.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: ANSA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση