GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τραγικός ο νέος απολογισμός - Στους 1.483 οι νεκροί και 64.000 τα κρούσματα

Στους 1.483 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό COVID-19 στην Κίνα, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων ξεπέρασε τα 64.600. Στο...

Στους 1.483 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό COVID-19 στην Κίνα, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων ξεπέρασε τα 64.600.

Στον μακρύ κατάλογο των νεκρών εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο COVID-19 προστέθηκαν άλλοι 116 άνθρωποι στην επαρχία Χουμπέι, εστία της μόλυνσης, χθες Πέμπτη, ανακοίνωσε η τοπική επιτροπή υγείας .

Ο αριθμός αυτός είναι αισθητά μειωμένος από την προηγουμένη, όταν είχαν καταγραφεί 242 νέοι θάνατοι και 14.800 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ειδικά ο μεγάλος αριθμός των νέων κρουσμάτων, εξήγησε η επαρχιακή επιτροπή υγείας, οφειλόταν στην αλλαγή των κλινικών μεθόδων εντοπισμού των ασθενών.

Στο σημερινό της ενημερωτικό δελτίο η επιτροπή έκανε λόγο για 4.823 νέα κρούσματα σε αυτή την επαρχία της κεντρικής Κίνας όπου ξέσπασε η επιδημία τον Δεκέμβριο.

Στη μεγαλούπολη Ουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας, αναφέρθηκαν οι 88 από τους 116 θανάτους.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP,Xinhua

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση