GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Κοζάνη για 19χρονο Ιάπωνα με ύποπτα συμπτώματα

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένας 19χρονος από την Ιαπωνία προσήλθε στο ...

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένας 19χρονος από την Ιαπωνία προσήλθε στο νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 19χρονος ήρθε στην Κοζάνη για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα και έφτασε στην Ελλάδα ταξιδεύοντας μέσω Σιγκαπούρης, αλλά και Γερμανίας, ερχόμενος σε επαφή με δεκάδες Κινέζους.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος, μιλώντας στο kozanimedia.gr είπε ότι “τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο και, σύμφωνα με τις οδηγίες, ο ασθενής έχει μπει για τις επόμενες 48 ώρες σε θάλαμο απομόνωσης, μέχρι να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα ή όχι. Πάντως οι περισσότερες εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για γρίπη, αλλά θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.”

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 19χρονος δεν θα μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, παρά μόνο εάν διαπιστωθεί πως πρόκειται για κρούσμα κορονοϊού.

Πάντως, πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν στο enikos.gr, ότι ο 19χρονος Ιάπωνας δεν πληροί τον ορισμό του ύποπτου κρούσματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση