GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας στον ΑΝΤ1: Έχουν γκετοποιηθεί γειτονιές σε Αθήνα και Δυτική Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα κυκλώματα αλλοδαπών και όχι μόνο που έχουν μετατρέψει τις γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας σε στέκια ανομίας μίλησε στο κεντρικ...

Για τα κυκλώματα αλλοδαπών και όχι μόνο που έχουν μετατρέψει τις γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας σε στέκια ανομίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας.

«Τα φαινόμενα εγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης είναι διαχρονικά, είναι ένα καρκίνωμα και είναι πάρα πολύ δύσκολη η αντιμετώπιση τους», δήλωσε ο κ. Ρήγας.

«Τον τελευταίο καιρό, πάντως, γίνεται μία προσπάθεια και με πεζές περιπολίες οι γειτονιές να δοθούν πάλι στους πολίτες», είπε ακόμη ο κ. Ρήγας, ο οποίος παραδέχθηκε πως «έχουν γκετοποιηθεί γειτονιές στην Αθήνα, αλλά και στη Δυτική Αττική» επισημαίνοντας πως «κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα έρθει να επενδύσει, όταν γίνονται τέτοιες επιθέσεις».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση