GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι τρόμου: Κρατούσε ομήρους 20 γυναίκες και παιδιά επί 10 ώρες

Η πρόσκληση για πάρτι γενεθλίων εξελίχθηκε σε εφιάλτη για 20 γυναίκες και παιδιά στη βόρεια Ινδία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας πατ...

Η πρόσκληση για πάρτι γενεθλίων εξελίχθηκε σε εφιάλτη για 20 γυναίκες και παιδιά στη βόρεια Ινδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας πατέρας στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές προσκάλεσε κάποια παιδιά και γυναίκες στο Φαρουχαμπάντ με το πρόσχημα ότι θα έκανε πάρτι γενεθλίων για την κόρη του. Ωστόσο, μόλις οι προσκεκλημένοι έφτασαν στο σπίτι, εκείνος τους απείλησε με όπλο και τους κράτησε ομήρους επί τουλάχιστον 10 ώρες.

Η αστυνομία τελικά πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, μάλιστα, δεν δίστασε να ανοίξει πυρ και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς και έναν κάτοικο της περιοχής.

«Προσκάλεσε τα παιδιά υπό το πρόσχημα ότι κάνει πάρτι γενεθλίων και τα κράτησε ομήρους. Άρχισε να πυροβολεί τους χωριανούς», εξήγησε ο Π.Β Ραμασάστρι, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής του κρατιδίου.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε ο αριθμός των γυναικών και των παιδιών.

Μετά το τέλος της ομηρείας οργισμένοι κάτοικοι εισέβαλαν στο σπίτι του άνδρα και επιτέθηκαν και λιντσάρισαν τη σύζυγό του, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση