GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κλοπ νιώθει άσχημα για τον Γκουαρντιόλα – Τι είπε για το +25 στο πρωτάθλημα

Τα συναισθήματά του για την τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA στην Σίτι εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το ματς της ...

Τα συναισθήματά του για την τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA στην Σίτι εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το ματς της Λίβερπουλ με την Νόριτς.

«Ήταν ένα σοκ για εμένα όταν το άκουσα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβεί από δω και πέρα αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα», ανέφερε ο τεχνικός των «κόκκινων» και συνέχισε:

«Θαύμαζα και θαυμάζω τα όσα έχει πετύχει και γενικότερα ό,τι κάνει στις ομάδες του. Ένα πράγμα μπορώ να φανταστώ... είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε ότι είναι όλα καλά αλλά η UEFA βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν έχω καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί. Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι τι μπορεί να σκέφτονται ο Γκουαρντιόλα και οι παίκτες του, διότι αυτοί δεν έχουν κάνει κάτι λάθος. Απλώς παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ όμορφο. Ο Πεπ έχει βοηθήσει το ποδόσφαιρο στη χώρα και το πρωτάθλημα να εξελιχθεί. Αλλά και πάλι πρέπει να σεβόμαστε κάποιους κανόνες», ανέφερε ο Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στη βαθμολογία μετά τη νέα νίκη της ομάδας του εκτός έδρας με 1-0 επί της Νόριτς και τόνισε πως είναι τόσο τρελή η διαφορά που ακόμα δεν το αντιλαμβάνεται.

«Είναι τόσο τρελό που… δεν το καταλαβαίνω. Είναι εκπληκτικό. Δεν μου έχει ξανατύχει, δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει… Εμείς απλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Σκεφτείτε ότι όταν μπαίνω στ’ αποδυτήρια μετά τα παιχνίδια, πρώτα αναλύω με τα παιδιά για 2-3 λεπτά το ματς και μετά θυμάμαι ότι νικήσαμε και τους απονέμω τα εύσημα» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση