GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί δύο 25χρονοι μετά από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δύο φορτηγά

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό...

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και δύο φορτηγά.

Οι πληροφορίες λένε πως το ΙΧ έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα δύο φορτηγά τα οποία πριν συγκρούστηκαν.

Αμέσως μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και οχήματα της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανασύρθηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δύο άτομα ήσαν νεκρά, ενώ η γυναίκα έφερε τραύματα από τη σύγκρουση.

Τραγική ειρωνεία, ο ένας από τους δύο άτυχους 25χρονους μόλις βάπτισε σήμερα το παιδί του. Ο άλλος πριν δύο περίπου χρόνια είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο. Ο δρόμος καρμανιόλα έχει οδηγήσει στο θάνατο δεκάδες οδηγούς, ενώ μόλις πριν σαράντα μέρες σε ενα ακόμα τραγικό δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου είχαν χάσει τη ζωή τους οι καθηγητές στο λύκειο Λεχαινών Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Νίκος Ρόδης.

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ, thebest.gr, patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση