GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νεκρός 27χρονος γιατρός έπειτα από έμφραγμα!

Στη μάχη κατά του κορονοϊού έπεσε νεκρός ένας Κινέζος γιατρός, ο οποίος έπαθε έμφραγμα αφού δούλευε ακατάπαυστα επί 10 ημέρες μέσα στο κρ...

Στη μάχη κατά του κορονοϊού έπεσε νεκρός ένας Κινέζος γιατρός, ο οποίος έπαθε έμφραγμα αφού δούλευε ακατάπαυστα επί 10 ημέρες μέσα στο κρύο. Ο 27χρονος Song Yingjie, ηγείτο ιατρικής ομάδας στην τοπική κλινική της επαρχίας Χουνάν, που βρίσκεται στα σύνορα με τη Χουμπέι όπου φέρεται να ξέσπασε η επιδημία.
Ο νεαρός γιατρός ήταν υπεύθυνος να παίρνει τη θερμοκρασία των οδηγών και των επιβατών σε αυτοκινητόδρομο, και βρισκόταν μέσα στο κρύο από τις 25 Ιανουαρίου. Οι γιατροί σε όλη τη χώρα εργάζονται νυχθημερόν για να περιορίσουν την επιδημία η οποία ήδη έχει σκοτώσει 493 ανθρώπους.
Ο Song, από την πόλη Καϊγιούν στην επαρχία Χένγκσιαν πέθανε αφού επέστρεψε στον κοιτώνα του τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, έπειτα από καρδιακή ανακοπή. Είχε επίσης την ευθύνη να διανέμει τις ιατρικές προμήθειες της Κλινικής Μάτζι. Η αδερφή του που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη, έχει αποκλειστεί στη Γουχάν, που είναι σε καραντίνα εδώ και δύο εβδομάδες. Τώρα κατηγορεί τον εαυτό της που δεν εγκατέλειψε την πόλη ώστε να συμπαρασταθεί στον αδερφό της αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση