GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Στον εισαγγελέα η μητέρα του νεκρού βρέφους - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την 27χρονη

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 27χρονη που κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή της Πλαζ, στην ...

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 27χρονη που κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή της Πλαζ, στην Πάτρα.

Η γυναίκα που τη νύχτα παρέμεινε στα κρατητήρια του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και τις έρευνες, βρίσκεται όπως δηλώνει και ο συνήγορός της σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ούτε και ο ίδιος να επικοινωνήσει, ουσιαστικά μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η κοπέλα είχε κρύψει απ΄όλους την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν γνώριζε πως είχε μεταβεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" για να γεννήσει.

Ακόμη και οι συνάδελφοί της στην επιχείρηση που εργαζόταν σε περιοχή της επαρχίας Καλαβρύτων δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Η κοπέλα προαποφάσισε, όπως φαίνεται, να προχωρήσει σε καισαρική για να γεννήσει, φοβούμενη ενδεχομένως ότι με το πέρασμα των ημερών θα γινόταν αντιληπτή από τον περίγυρό της. Έτσι μετέβη στο νοσηλευτήριο και με την δικαιολογία πως ο γιατρός της που διαμένει στην Αθήνα είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, της συνέστησε να κάνει καισαρική, γι' αυτό και ζήτησε από τους ιατρούς της κλινικής να την αναλάβουν.

Το προσωπικό της κλινικής από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως η νεαρή πρέπει να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς κανείς δεν την συνόδευε, ενώ ούτε καν ρούχα για την ίδια και το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο δεν είχε μαζί της.

Προ τριημέρου τελικά γέννησε και χθες στις 3 τα ξημερώματα , χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, τύλιξε το μωρό της σε μια κουβέρτα και έφυγε με το αυτοκίνητό της που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο. Πήγε στην περιοχή της πλαζ όπου και άφησε όπως ισχυρίζεται το μωρό της. Για να βρεθεί πνιγμένο μερικές ώρες αργότερα από περιπατητές.

Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της μητέρας της, σε χωριό έξω από την Πάτρα, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί, καθώς ενωρίτερα το νοσοκομείο είχε ενημερώσει της αρχές για την εξαφάνισή της.

Να σημειωθεί ότι είναι πιθανό η κατηγορία που θα της απαγγελθεί είναι αυτή της παιδοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση