GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Του ζήτησε να χωρίσουν και τη μαχαίρωσε 27 φορές - ΦΩΤΟ

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της βίωσε μία 24χρονη στο Ντέρμπισαϊρ. Σύμφωνα με το Daily Mail, η 24χρονη ζήτησε από τον 2...

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της βίωσε μία 24χρονη στο Ντέρμπισαϊρ.

Σύμφωνα με το Daily Mail, η 24χρονη ζήτησε από τον 25χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών, να χωρίσουν καθώς θεωρούσε ότι η σχέση του δεν είχε μέλλον.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μετά την ανακοίνωση χωρισμού οι δυο τους κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι. Το επόμενο πρωί και ενώ εκείνη ετοιμαζόταν για να πάει στη δουλειά της εκείνος την μαχαίρωσε 27 φορές. Η γυναίκα έφερε τραύματα στην πλάτη, το στομάχι, τον λαιμό και τη μασχάλη. Λίγο μετά την επίθεση, ο 25χρονος έβγαλε φωτογραφία την 24χρονη η οποία ήταν αιμόφυρτη στο πάτωμα και την έστειλε σε έναν φίλο του.

Η γυναίκα είπε πως κατάφερε να διατηρήσει τις αισθήσεις της πιέζοντας με μία βρώμικη κάλτσα το τραύμα στο λαιμό της και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία από το κινητό της. Αστυνομικοί μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 25χρονο και εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά το περιστατικό που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2018 η 24χρονη αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ιστοσελίδα γνωριμιών τον Αύγουστο του 2016.

Τον Ιούλιο του 2019 ο 25χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Hotspot Media

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση