GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ2: Χαμός για την προβολή σειράς με ερωτικές σκηνές πρωί πρωί!

Έκπληκτοι έμειναν όσοι τηλεθεατές άνοιξαν τη Δευτέρα το πρωί στις 11.30 την τηλεόρασή τους και συντονίστηκαν στην ΕΡΤ2. Νοικοκυρές, μητέρ...

Έκπληκτοι έμειναν όσοι τηλεθεατές άνοιξαν τη Δευτέρα το πρωί στις 11.30 την τηλεόρασή τους και συντονίστηκαν στην ΕΡΤ2. Νοικοκυρές, μητέρες και παιδιά αλλά και συνταξιούχοι είδαν στην ΕΡΤ2 να προβάλονται ερωτικές σκηνές ελληνικού σήριαλ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σειρά "Η ζωή και ο θάνατος του Καραβέλα" που παίζεται σε επανάληψη στο κρατικό κανάλι και οι πρωταγωνιστές του στο επεισόδιο επιδίδονταν σε παθιασμένο σεξ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", ναι μεν το σήριαλ θεωρείται ποιοτικό, όμως, υπάρχουν σκηνές ακατάλληλες και πόσο μάλλον για πρωινές ώρες. Το σήμα καταλληλότητας δε, που είχαν βάλει είναι το άνω των 8... ετών.
Προκύπτουν δε διάφορα ερωτήματα όπως το αν τσέκαραν ή όχι προτού προγραμματίσουν την επανάληψη της προβολής της ή έριξαν απλά μια κασέτα να παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση