GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης για κόκκινα δάνεια: Ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις για ρύθμιση

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι αιτήσεις των δανειοληπτών, που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, μέσω της ειδικ...

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι αιτήσεις των δανειοληπτών, που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις που πέρασαν ήδη το πρώτο στάδιο της διαδικασίας και αναμένεται να εγκριθούν.

«Πριν από δυο εβδομάδες ήμασταν στους 500. Η άνοδος είναι εμφανής. Προφανώς δεν θα φτάσουμε ποτέ τους 100.000 που υπολόγιζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως κινείται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην επιστολή του Χρήστου Σταϊκούρα προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τον μικρό αριθμό των δανείων που έχουν ρυθμιστεί, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι δεν ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία» αλλά έπειτα από μια μεγάλη διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με εκπροσώπους των τραπεζών και των funds.

«Είδαμε ποιο είναι το σημείο στο οποίο γίνεται η απόρριψη εκείνων που μπαίνουν στην πλατφόρμα και ενημερώσαμε την τράπεζες για το πώς η κυβέρνηση βλέπει το περιβάλλον μετά την 20η Απριλίου», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση