GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο με 3.711 επιβάτες

Οι ιαπωνικές Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την κατάσταση υγείας των 3.711 επιβαινόντων κρουαζιερόπλοιου, καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσ...

Οι ιαπωνικές Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την κατάσταση υγείας των 3.711 επιβαινόντων κρουαζιερόπλοιου, καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των επιβατών.

Τα ιαπωνικά ΜΜΕ μετέδωσε πλάνα πολλών αξιωματικών καραντίνας που επιβιβάστηκαν στο Diamond Princess, πλοίο κρουαζιέρας της αμερικανικής εταιρείας Princess Cruises (όμιλος Carnival Corp.), για να επαληθεύσουν την κατάσταση της υγείας των 2.666 επιβατών και των 1.045 μελών του πληρώματος.

Τα μέτρα αποφασίστηκε να ληφθούν μετά το κρούσμα κορονοϊού. Ο 80χρονος αποβιβάστηκε από το κρουαζιερόπλοιο στο Χονγκ Κονγκ την 25η Ιανουαρίου.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το πλοίο, που έφθασε στη Γιοκοχάμα (δυτικά της πρωτεύουσας), επρόκειτο να τεθεί σε καραντίνα. Μία γυναίκα περίπου 20 ετών που ταξιδεύει μαζί με τη μητέρα της δήλωσε ότι «ζητήθηκε από όλους τους επιβάτες να μείνουν μέσα στις καμπίνες τους μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση