GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου - Τον μαχαίρωσε υπάλληλός του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου είχε μεταφερθεί μετά την επίθεση πο...

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου είχε μεταφερθεί μετά την επίθεση που δέχθηκε από υπάλληλό του.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος με μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος. Ο άτυχος άντρας ενώ βρισκόταν μέσα στο κατάστημά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δέχθηκε επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου από τέσσερα άτομα, ένας εκ των οποίων έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο ο οποίος εργάζεται στο ψητοπωλείο και στον οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε γνωστοποιηθεί ότι θα απολυθεί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας.

Πηγή: voria.gr, thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση