GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 45χρονου - ΦΩΤΟ

Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12:30 οι φερόμενοι δράστες της ανθρ...

Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12:30 οι φερόμενοι δράστες της ανθρωποκτονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το περασμένο Σάββατο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος των δραστών, όλοι τους αδέρφια, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού.

“Ήταν ατύχημα”, είπε ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 45χρονου, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία κατάφερε και ταυτοποίησε και τους τέσσερις φερόμενους δράστες του επεισοδίου και συνέλαβε τους τρεις ηλικίας 20, 32 και 17 χρόνων, ενώ αναζητείται ο τέταρτος αδελφός 37 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνθρωπος που έδωσε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι στον 45χρονο δεν ήταν ο 32χρονος πρώην εργαζόμενος αλλά ο 20χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου πρώην εργαζόμενου, τα τέσσερα αδέλφια πήγαν στο ψητοπωλείο έχοντας οι τρεις εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Τα αδέλφια επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και την κοιλιά.

Πηγή πληροφοριών/ΒΙΝΤΕΟ: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση