GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα πολέμου στη Συρία: Τούρκικα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 Τούρκους νεκρούς στρατιώτες

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας πλήττουν με πυροβολικό τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή θέσεις του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ...

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας πλήττουν με πυροβολικό τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή θέσεις του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, λίγες ώρες αφότου υπέστησαν 22 απώλειες σε αεροπορικό βομβαρδισμό στην Ιντλίμπ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

Σε ανακοίνωση των υπηρεσιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο από τον διευθυντή επικοινωνίας της προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, η Άγκυρα προτρέπει τη διεθνή κοινότητα να «αναλάβει τις ευθύνες της» στην Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με τον Αλτούν, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να «ανταποδώσει» στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις το πλήγμα που δέχθηκε με «τον ίδιο τρόπο» και «όλοι οι γνωστοί» στόχοι στην περιοχή δέχονται πυρά από την τουρκική πολεμική αεροπορία, το πυροβολικό και άλλα χερσαία στοιχεία.

Ξένα ΜΜΕ, όπως το έγκυρο rt.com μεταδίδουν ότι σκοτώθηκαν 29 Τούρκοι στρατιώτες. Αυτή τη στιγμή οι Τουρκικές δυνάμεις βομβαρδίζουν Συριακές θέσεις στην Ιντλίμπ, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolou συνεδριάζει εκτάκτως αυτή τη στιγμή το Τουρκικό συμβούλιο Ασφαλείας.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι Τούρκοι νεκροί στρατιώτες είναι τουλάχιστον 50.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση