GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντλίν ΜακΚαν: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ένας 51χρονος - Τι λέει η πρώην σύντροφός του

Στο μικροσκόπιο των Αρχών που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία αγνοείται από το 2007, έχει μπει ένας 51χρο...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία αγνοείται από το 2007, έχει μπει ένας 51χρονος.

Σύμφωνα με τη Mirror, πρόκειται για τον Michael Jehle, τον πρώην σύντροφο της 59χρονης Βρετανίδας σερβιτόρας, Carol Hickman, η οποία εργάζεται σε ένα μπαρ που βρίσκεται σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

“Δεν γνωρίζω τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει που μένω”, υποστήριξε ο Michael Jehle.

Η 59χρονη περιγράφει τον πρώην σύντροφο της ως έναν “φιλικό άτομο που δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ύποπτος”.

“Οι αστυνομικοί μου έκαναν ερωτήσεις για τη Μαντλίν για τον πρώην σύντροφό μου από τη Γερμανία. Ήμασταν μαζί 18 μήνες, αλλά όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν ο χωρισμός μας μετρούσε χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να τον υποψιάζονται, με εξέπληξε το γεγονός ότι με ρωτούσαν για αυτόν”, ανέφερε η γυναίκα.

Σημειώνεται ότι το βράδυ που εξαφανίστηκε η Μαντλίν, ο Ιρλανδός Martin Smith -που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Carol- όταν έφευγε είδε έναν άνδρα μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι που ο ίδιος πιστεύει ότι ήταν η Μαντλίν.

“Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή στην αγκαλιά του αγνώστου”, σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk

1 σχόλιο

  1. When it to effectiveness and quality of psychedelics products , we have a variety of outstanding and top level list of them. To Begin with , the first experience is typical of vaporized DMT, while the second is 5-MeO-DMT.
    buy-5-meo-dmt
    buy-a-pvp-crystals-online
    buy-dmt-powder-online
    buy-fentanyl-powder-online
    buy-ketamine-hcl-liquid
    buy-liberty-cap
    liquid-lsd
    buy-lsd-online
    lsd-crystal
    buy-mdma-crystal
    mescaline-powder
    buy-morning-glory-seeds
    buy-pcp-online
    penis-envy-mushrooms-for-sale.So powerful is the truth of this ‘altered’ reality that users can actually sometimes experience a psycho-spirtual death-and-rebirth, and when returned humbled and awe-struck to their bodily form, discover their lives have been irreversibly changed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση