GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Από -6,1 σε... 16,1 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα Γρεβενά

Μεγάλο εύρος παρουσίασαν οι θερμοκρασίες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, χθες Παρασκευή, ειδικά στις πεδιάδες στα κεντρικά και τα βό...

Μεγάλο εύρος παρουσίασαν οι θερμοκρασίες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, χθες Παρασκευή, ειδικά στις πεδιάδες στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και της ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας οι μέγιστες θερμοκρασίες σημείωσαν άνοδο, ενώ λόγω της απουσίας νεφών κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ελάχιστες θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν.

Είναι ενδεικτικό πως το μεγαλύτερο θερμοκρασιακό εύρος ήταν της τάξης των 22 βαθμών και παρατηρήθηκε στα Γρεβενά, όπου η ελάχιστη έπεσε στους -6,1 C και η μέγιστη ανήλθε στους 16,1 C.

Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται μεγαλύτερα θερμοκρασιακά εύρη.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη τα θερμοκρασιακά εύρη σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση