GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας στα 65 του έγινε σταρ του Sex & the City - ΦΩΤΟ

Τον νεογέννητο γιο του έδειξε στον κόσμο ο Κρις Νορθ, ο γνωστός Mr Big του Sex and the City, που έγινε δεύτερη φορά πατέρας στα 65 το...

Τον νεογέννητο γιο του έδειξε στον κόσμο ο Κρις Νορθ, ο γνωστός Mr Big του Sex and the City, που έγινε δεύτερη φορά πατέρας στα 65 του χρόνια.

Ο Νορθ έχει ήδη έναν γιο 12 χρονών με την εδώ και χρόνια σύζυγό του, τον Ορίον Κρίστοφερ, ενώ το ζευγάρι ονόμασε τον δεύτερο γιο του Κιτς, εμπνευσμένο από τον Βρετανό ποιητή Τζον Κιτς.

Ο Νορθ και η Καναδή επίσης ηθοποιός Τάρα έχουν σχέση από τις αρχές της δεκαετίας του '90 προτού παντρευτούν τον Απρίλιο του 2012.

Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ όπου εκείνη εργαζόταν ως μπαργούμαν.

Στο παρελθόν παραδέχθηκαν ότι στις αρχές της σχέσης τους μια χώριζαν μια τα έβρισκαν. Η Τάρα είχε πει το 2008 ότι χώριζαν κάθε δύο εβδομάδες, μετά ήταν κάθε δύο μήνες και μετά κάθε έξι μήνες.

Μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιου ο Νορθ είπε ότι τον ονόμασαν Ωρίων, από τον σχηματισμό αστερισμών επειδή παρά τις ιατρικές γνωματεύσεις γεννήθηκε γερός και υγιής δίνοντας μάχη όπως ο πολεμιστής που έδωσε το όνομά του στον αστερισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση