GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακελειό στη Γερμανία: Για 6 σοβαρά τραυματίες κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η αστυνομία

Για έξι σοβαρά τραυματίες κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Χανάου, όπου πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις π...

Για έξι σοβαρά τραυματίες κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Χανάου, όπου πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις πιθανότατα εναντίον θαμώνων σε τρία μπαρ με ναργιλέδες.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν γίνεται λόγος για νεκρούς. Ωστόσο τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον οκτώ θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Τηλεόραση της Έσσης, είναι άγνωστο εάν οι επιθέσεις διαπράχθηκαν από έναν ή περισσότερους δράστες, πάντως μαρτυρίες κάνουν λόγο για οκτώ ή εννέα πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο σκούρου χρώματος στην πρώτη επίθεση — ακολούθησαν άλλες δύο, σε διαφορετικούς τομείς της πόλης.

Στην περιοχή βρίσκεται εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, με την υποστήριξη ελικοπτέρου, ενώ μεγάλο τμήμα της πόλης των 98.000 κατοίκων έχει αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση