GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικό φινάλε: Γκολ τερματοφύλακα στο 95', κόκκινη και... αστυνομία για τον προπονητή

Τέτοιο φινάλε σε αγώνα ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας με το πιο τρελό σενάριο. Στην αναμέτρηση της Αλ Φατέχ με την Αλ Φαϊσαλί...

Τέτοιο φινάλε σε αγώνα ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας με το πιο τρελό σενάριο. Στην αναμέτρηση της Αλ Φατέχ με την Αλ Φαϊσαλί στη Σαουδική Αραβία, που έληξε με σκορ 2-2, βρισκόμασταν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και η Αλ Φαϊσαλί είχε κερδίσει κόρνερ.

Ο τερματοφύλακάς της, Μουσταφά Μαλαγιέκα κατάφερε να σκοράρει, έχοντας προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή και έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του, που θέλησαν να επιβραβεύσουν τον ήρωα φύλακα άγγελό τους.

Εν συνεχεία, ο Μοχάμεντ Αλ Σαϊάρι αποβλήθηκε στο 90'+7' για διαμαρτυρία στον διαιτητή και ο κόουτς της Αλ Φαϊσάλι ξέσπασε πλησιάζοντας τον ρέφερι με απειλητικές διαθέσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επιτήρησή του από αστυνομικό.

Τα έντονα παράπονα είχαν να κάνουν και με την τελευταία φάση, όπου υπήρχε άουτ και όχι κόρνερ όπως υποδείχθηκε, επιτρέποντας ουσιαστικά το γκολ της ισοφάρισης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση