GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επιβάτης ελληνικής καταγωγής περιγράφει όσα συμβαίνουν στο κρουαζιερόπλοιο που είναι σε καραντίνα - BINTEO

Δύο Έλληνες είναι παγιδευμένοι στους επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου που εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία εξαιτίας...

Δύο Έλληνες είναι παγιδευμένοι στους επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου που εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία εξαιτίας του κορονοϊού. Επιβάτης ελληνικής καταγωγής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όσα συμβαίνουν στο πλοίο.

"Τώρα βρίσκομαι έξω από την καμπίνα μου, στο μπαλκόνι. Πίσω μου είναι το λιμάνι και εδώ κάτω είναι η προβλήτα και πίσω τα λεωφορεία που παίρνουν τους επιβάτες από την Αμερική" είπε ο Μάθιου Σμιθ που βρίσκεται στο πλοίο με τη σύζυγό του. Μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι και πάντα φορώντας μάσκα.

Η Κατερίνα Κοντέκας τόνισε: "Δεν έχουμε βγει από την καμπίνα, μόνο στο μπαλκόνι. Εδώ και δύο εβδομάδες αυτό είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Αυτό όλο!".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση