GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά τα ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το λαχείο

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν στις λαχειοφόρες αγορές, σύμφωνα με τα στατιστικά από τον επί...

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν στις λαχειοφόρες αγορές, σύμφωνα με τα στατιστικά από τον επίσημο πάροχο της Αυστραλίας.

Το ζώδιο που βρίσκεται στην κορυφή της τυχερής λίστας είναι οι Ιχθύες, καθώς κέρδισαν στις περισσότερες κληρώσεις στη διάρκεια του 2019.

Ακολούθησαν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι.

Αντίθετα, τις λιγότερες πιθανότητες, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δεδομένα, είχαν οι Τοξότες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έδειξαν τα αποτελέσματα όσοι και όσες γεννήθηκαν μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου κέρδισαν το 11,6% των κορυφαίων βραβείων στις λαχειοφόρες αγορές.

Αναλυτικά η λίστα με το ποσοστό των νικητών:

Ιχθύες 11,6%

Δίδυμοι 9,9%

Παρθένοι 8.9%

Υδροχόοι 8,5%

Σκορπιοί 8,5%

Ταύροι 8,5%

Καρκίνοι 8,2%

Λέων: 7,7%

Ζυγοί: 7,7%

Αιγόκεροι: 7,7%

Κριοί: 7,5%

Τοξότες: 6%

Εκπρόσωπος της εταιρείας σχολιάζοντας τα παραπάνω δεδομένα ανέφερε ότι οι «Ιχθύες θεωρούνται συνήθως γενναιόδωροι με αίσθημα καλοσύνης και συμπόνιας» και πρόσθεσε ότι θα είχε ενδιαφέρον να γίνει γνωστό αν οι νικητές μοιράστηκαν τα κέρδη τους με τους αγαπημένους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση