GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στο Μεξικό: Εντοπίστηκε άλλος ένας ομαδικός τάφος

Δέκα πτώματα εντοπίστηκαν από τις αρχές του Μεξικό σε ομαδικό τάφο που αποκαλύφθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν. Την ανακοίνωση έκαναν οι...

Δέκα πτώματα εντοπίστηκαν από τις αρχές του Μεξικό σε ομαδικό τάφο που αποκαλύφθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν. Την ανακοίνωση έκαναν οι τοπικές εισαγγελικές αρχές. Η εισαγγελία της πολιτείας ανέφερε πως ιατροδικαστές ερευνούν ήδη τον τάφο στον δήμο Κοενέο της κωμόπολης Κομάνχα.

Τα πτώματα τα οποία θα υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου τους βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η πολιτειακή εισαγγελία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως έχουν ήδη ταυτοποιηθεί κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης και θα συλληφθούν σύντομα.

Η Κομάνχα είναι μια μικρή κωμόπολη 1.500 κατοίκων και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Μιτσοακάν. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το 2006 και μετά στο Μεξικό έχουν αποκαλυφθεί ήδη πάνω από 3.000 μυστικοί ομαδικοί τάφοι οι οποίοι περιείχαν πάνω από 5.000 πτώματα. Το 2006 αποτελεί έτος σταθμό στην ιστορία του Μεξικό καθώς εκείνη τη χρονιά ο τότε πρόεδρος κήρυξε 'πόλεμο' ενάντια στα καρτέλ των ναρκωτικών αναπτύσσοντας στρατό στο εσωτερικό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση