GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτίνς: Όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς, θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού παρά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ. Ο προπονητής των “ερυθρόλε...

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού παρά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το ότι ήταν κρίμα και άδικο το 0-1: Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα για 20 - 25 λεπτά. Δυσκολέψαμε την Άρσεναλ. Μετά επανήλθε και έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Έπειτα είχαμε και οι δύο ευκαιρίες. Περιμέναμε και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Θα πάμε στο Λονδίνο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το κατά πόσον το 0-1 είναι απαγορευτικό και την ατάκα του Όσιμ: Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει άδικο και σκληρό. Για αυτό όλοι παθιάζονται. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας. Όλα είναι ανοιχτά. Η Άρσεναλ είναι πολύ ποιοτική και βελτιωμένη. Ένας μεγάλος αντίπαλος. Όμως πιστεύουμε πως μπορούμε ακόμα και μεγάλους αντιπάλους να τα καταφέρουμε. Το έχουμε δείξει.

Τον ΠΑΟΚ και το ματς της Κυριακής: Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Αυτό είναι πράγματι από τα πιο σημαντικά. Πιστεύω πολύ στο δυναμικό της ομάδας. Θα ξεκουραστούμε όσο χρειάζεται. Είναι από τα πολύ σημαντικά ματς της χρονιάς. Δεν είναι καθοριστικό όμως θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Επίσης δεν ξέρω γιατί νομίζετε ότι θα παίξουμε με την ίδια ενδεκάδα με σήμερα.

Το εάν είχε στο μυαλό του να ξεκινούσε με τον Φορτούνη: Ναι η αλήθεια είναι πως το είχαμε σκεφτεί. Δεν έχουμε μετανιώσει ούτε για το 4-3-3 ούτε για το λεπτό που βάλαμε τον Κώστα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με τα δεδομένα που έχεις εκείνη την στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση