GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαγγελόπουλος: Φοβάμαι και για τη ζωή μου πια - Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο

“Εγώ ξέρετε, αρχίζω και φοβάμαι και για τη ζωή μου πια. Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο, όπως τότε στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσ...

“Εγώ ξέρετε, αρχίζω και φοβάμαι και για τη ζωή μου πια. Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο, όπως τότε στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Όπως εξήγησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, δεν τον έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο και δεν έχει δεχτεί απειλές, ωστόσο, είπε “έχω στοχοποιηθεί, δεν το βλέπετε;” και “λένε ψέματα συνεχώς σε βάρος μου”.

Ερωτηθείς γιατί κατά την άποψή του, οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες δεν προσήλθαν στην προανακριτική επιτροπή να καταθέσουν, ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε: “γιατί φοβούνται για τη ζωή τους” και κατήγγειλε ότι “προσπαθούν να φοβίσουν τους μάρτυρες”.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος εξέφρασε τη θέση ότι “αυτή η πρεμούρα να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο είναι και ομολογία ενοχής κάποιων ότι υπάρχει σκάνδαλο. Ξέρετε τι θα μείνει στο τέλος αυτής της αποκριάτικης περιόδου που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες; Ότι η πιο μεγάλη σκευωρία στην ιστορία του ελληνικού κράτους, είναι η συγκάλυψη του σκανδάλου αυτού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση