GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημήτρης Σταρόβας: Γιατί βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του

Μία κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Δημήτρη Σταρόβα και στην πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Εβελ...

Μία κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Δημήτρη Σταρόβα και στην πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Εβελίνας, γεγονός που τους οδήγησε στα δικαστήρια. Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία. Άλλωστε, ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Οι δύο πρώην σύζυγοι, που αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια διατηρούσαν μέχρι πρότινος καλές σχέσεις, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση