GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά εξέδωσε το ΑΤΤΙΚΟΝ. Όπως σημειώνεται σε α...

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά εξέδωσε το ΑΤΤΙΚΟΝ.
Όπως σημειώνεται σε αυτό «εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας» και «ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».
Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά:
Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.
Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση