GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας για κορονοϊό: Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κρούσμα στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι

Από αύριο θα διατεθούν ακόμη 43 κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από συμφωνία που υπογράφηκε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών...

Από αύριο θα διατεθούν ακόμη 43 κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από συμφωνία που υπογράφηκε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στον κορονοϊό, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εμφάνισης κρούσματος στη χώρα μας και διαβεβαιώνοντας ότι “είμαστε έτοιμοι αν υπάρξει τέτοιο περιστατικό να αντιμετωπιστεί και να κοπεί η αλυσίδα της μετάδοσης".

Πρόσθεσε ότι κάθε νοσοκομείο της χώρας έχει πάρει εντολές για την αντιμετώπιση περιστατικού για τον ιό της Κίνας, υπογραμμίζοντας πως για τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό έχει ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία στους πολίτες και επισήμανε ότι το υπουργείο θα ανακοινώσει αμέσως αν υπάρξει κρούσμα.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση