GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Τοξοβόλος Συντάγματος”: Τι κρύβουν τα ταξίδια στη... μισή Ελλάδα και η στάση στην Τρίπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Τη... μισή Ελλάδα φαίνεται πως είχαν γυρίσει ο αποκαλούμενος και ως “τοξοβόλος του Συντάγματος” μαζί με τις δύο γυναίκες, που συνελήφ...

Τη... μισή Ελλάδα φαίνεται πως είχαν γυρίσει ο αποκαλούμενος και ως “τοξοβόλος του Συντάγματος” μαζί με τις δύο γυναίκες, που συνελήφθησαν μαζί του από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Αγία Παρασκευή.

Συνήθεις προορισμοί τους, ήταν κυρίως η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία, η Λαμία, η Λάρισα κι η Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ένα ταξίδι που είχαν κάνει πριν από 10 ημέρες στην Τρίπολη απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σκοπός του συγκεκριμένου ταξιδιού ενδέχεται να ήταν η κατόπτευση τράπεζας ενώ όπως επισημαίνουν οι αρχές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η ληστεία αυτή να επρόκειτο να γίνει ακριβώς την ημέρα της σύλληψης, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το γιατί μετέφεραν βαρύ οπλισμό μέσα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν, όταν συνελήφθησαν.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο "τοξοβόλος" καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έχοντας ανάμεσα στα πόδια του μια θήκη για ρακέτες του τένις, που στο εσωτερικό της έκρυβε ένα καλάσνικοφ με μια σφαίρα στη θαλάμη.

Οι τρεις φαίνεται πως είχαν μείνει για μια νύχτα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλήρωσαν με μετρητά και έφυγαν το επόμενο πρωί.

Όπως πιθανολογούν οι αστυνομικές αρχές, πραγματοποιούσαν αρκετά ταξίδια στην επαρχία, τα οποία ενδεχομένως εξυπηρετούσαν αφενός την κατόπτευση στόχων για ένοπλες ληστείες κι αφετέρου την εξαφάνιση των ιχνών τους αφού τόσο ο Μιχαηλίδης όσο κι η Αθανασοπούλου ήταν καταζητούμενοι.

Τα ταξίδια αυτά γίνονταν μέσω παράδρομων και βοηθητικών οδών, σε μία προσπάθεια να αποφεύγουν τη διέλευση από σταθμούς διοδίων και την καταγραφή τους από κάμερες ασφαλείας, και κατά συνέπεια το ενδεχόμενο να τους γίνει κάποιο έλεγχος.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν, εξάλλου, ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον ένα σπίτι ως βάση τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση