GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: "Δείχνει να είναι πολύ δυνατός οργανισμός" λέει η Αλίκη Κατσαβού - ΒΙΝΤΕΟ

Για δεύτερο 24ωρο παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Για δεύτερο 24ωρο παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό και ανταποκρίνεται καλά στη διασωλήνωση και οι ζωτικοί του δείκτες είναι σταθερή.
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του Κώστα Βουτσά βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού είπε χαρακτηριστικά: Έχουμε ανάγκη λίγη ιδιωτικότητα. Γίνονται όσα πρέπει να γίνουν από ένα εξαιρετικό επιτελείο ιατρών με επικεφαλής των Ηρακλή Τσαγκάρη και δείχνει να είναι πολύ δυνατός οργανισμός.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η κόρη του Σάντρα, ο Κώστας Βουτσάς έχει αρρωστήσει 4-5 φορές με λοίμωξη του αναπνευστικού γι' αυτό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση